Reclama site....

-

duminică, 13 septembrie 2015Răspunsul lui Putin la provocările agenților sataniști ai Noii Ordini Mondiale


The Guardian publica în 3 septembrie o afirmație a lui David Cameron (marioneta a cabalei,n.b.), care-l compara pe președintele Putin cu Hitler. Alte publicații și ziariști, obedienți ierarhiei Noii Ordini Mondiale îl descriu pe Putin ca dictator, iar sistemul socio-economic al Rusiei ca dictatură, de asemenea că Rusia a încălcat tratate internaționale privind așa-zisa extindere teritorială, iar exemplele pot continua. 

Dar iată cum răspunde președintele Putin la toate acestea.   
,,Vă invit să publicați harta lumii în ziarul dumneavoastră și să marcați toate bazele militare americane pe ea. Veți vedea diferența ...”

,, Submarinele americane sunt în alertă permanentă în largul coastei norvegiene; acestea sunt echipate cu rachete, care pot ajunge la Moscova în 17 minute. Dar noi am demontat toate bazele noastre din Cuba cu mult timp în urmă, chiar și cele non-strategice. Și ne numiți pe noi agresivi?

,,În ceea ce privește extinderea, noi nu ne extindem nicăieri; este infrastructura NATO, inclusiv cea militară, care se îndreaptă spre granițele noastre. Asta este o manifestare de agresiune din partea noastră?

,, În cele din urmă, Statele Unite ale Americii s-au retras unilateral din Tratatul privind rachetele balistice, care a fost în mare măsură piatra de temelie a întregului sistem internațional de securitate.”

,, Sisteme anti-rachetă, baze și radare sunt amplasate pe teritoriul european sau în mare, de exemplu în Marea Mediterană și în Alaska. Am spus de multe ori că acest lucru subminează securitatea internațională. Credeți că acest lucru este un afișaj al agresiunii noastre?

Aici Putin distruge de fapt proiectul sionist pe care închinătorii Satanei și agenții Noii Ordini Mondiale (NOM) au încercat să-l pună în aplicare de ani de zile, în Occident. Agenții NOM nu vor accepta provocarea lui Putin tocmai pentru că ei au folosit necontenit SUA pentru a distruge țările din Orientul Mijlociu și din alte părți. Încă o dată, în cazul în care acest lucru este o noutate pentru unii, aruncați o privire spre Irak și Afganistan. Mai mult decât atât, în timp ce neoconservatorii și alți sioniști cu inițiative emblematice doresc să distragă atenția asupra țărilor precum Rusia, China, Brazilia, și Coreea de Nord, aceiași oameni nu doresc să se confrunte cu faptul că atenția noastră ar trebui să fie pe țara care a distrus America și o mare parte din Occident : Israel. Rusia sau China nu au amenințat că vor anihila orice țară, dar Israel a făcut-o! 

Dacă acest lucru este din nou o noutate pentru unii, atunci trebuie să ne aducem aminte de istoricul militar israelian Martin van Creveld, care a spus fără echivoc:
 "Avem mai multe sute de focoase nucleare și rachete și le putem lansa spre obiective în toate direcțiile, poate chiar la Roma. Cele mai multe capitale europene sunt ținte pentru forța noastră aeriană .... Avem capacitatea de a doborî lumea odată cu noi. Și pot să vă asigur că se va întâmpla înainte ca Israelul să se prăbușească."

Imaginați-vă dacă oficialii iranieni sau Putin ar fi rostit o astfel de declarație. Ar fi fost propagată în toată mass-media vizuală și scrisă la infinit de către sclavii obedienți. Amintiți-vă cum au perpetuat ridicol minciuna că Ahmadinejad (fostul președinte al Iranului) a vrut să șteargă Israelul de pe hartă? Ceea ce vedem aici este că Putin continuă să joace cu aceleași cărți cu acești agenți ai NOM și închinători ai Satanei în propriul lor joc. Putin nu a folosit termeni foarte tehnici. El a folosit bunul simț și o doză mică de înțelegere. Agenții NOM nu pot gândi într-o logică simplă.

Se poate spune cu ușurință că Putin este un produs a ceea ce Hegel ar fi numit "viclenia rațiunii." Viclenia rațiunii este de fapt un termen pentru ,,o dialectică dinamică ascunsă care însumează consecințele acțiunilor în moduri neprevăzute de către actori." 
Robert C. Tucker ar rezuma punctul lui Hegel aici:
,,Ideea rațiunii nu funcționează în istorie într-un mod care ar părea rezonabil la suprafață. Nu este actualizată în etapele sale ca o consecință a adoptării conștiente a oamenilor ca și ideal al lor și a străduinței de a-l traduce în realitate, prin modul lor de viață și de conduită.”

Istoria, apoi, "îndeplinește ulterior aspectele sale raționale într-o manieră indirectă și vicleană. Ea face acest lucru prin apelarea în joc, a elementului irațional din natura umană, pasiunile." Hegel susține foarte clar că această lume "nu este o pradă a șansei și cauzelor externe, ea este guvernată de providență." 
El spune mai departe că "evenimentele din lume sunt controlate de providență, într-adevăr, prin providența divină," iar această "providență divină este înțelepciunea, cuplată cu o putere infinită, care realizează scopurile sale, și anume, proiectarea absolută și rațională a lumii ...”

Deci, contrar a ceea ce metafizica darwinistă a postulat mai târziu, istoria, universul sau chiar ființele umane nu sunt lipsite de sens sau de scop. Există un logos în istorie, care poate fi reținut de către cei care iubesc adevărul. Dacă istoria este lipsită de sens, atunci nu există nici un motiv final de a lupta pentru ceea ce este drept, să urmărim adevărul și să demascăm mituri și ideologii. 
Hegel scrie:
,,Că istoria lumii este guvernată de un design final, acesta este un proces rațional – care raționalitate nu este cea a unui anumit subiect, dar a unui motiv divin și absolut - este o propunere al cărei adevăr noi trebuie să ni-l asumăm; dovada acestuia se află în studiul istoriei mondiale în sine, care este chipul și actul normativ al rațiunii.”

Un exemplu clasic al principiilor lui Hegel ar fi și aici: Putin și Uniunea Sovietică. Practic, nimeni nu ar fi crezut că fosta Uniune Sovietică ar putea produce un om ca Putin. Sigur, el este imperfect; la fel cum puteți găsi defecte în viața fiecărei ființe umane. Dar dacă vă place sau nu Putin, el cu siguranță îi face pe agenții Noii Ordini Mondiale și închinători ai Satanei furioși, ceea ce este un lucru bun. Putin a  schimbat cursul istoriei atunci când a susținut că Noua Ordine Mondială se închină lui Satan și a schimbat raportul de forțe planetar.
Putin este în conformitate cu gândirea creștină și chiar musulmană, pentru că se spune că Satana caută să distrugă "națiunile lumii" (Isaia 14:12). 
Iată ce spune  Neoconul evreu Michael Ledeen : ,,Distrugerea creatoare este numele nostru mic, atât în cadrul societății noastre cât și în străinătate. Noi dărâmăm vechea ordine în fiecare zi, de la afaceri la știință, literatură, artă, arhitectură, și cinema, în politică și lege. Dușmanii noștri au urât întotdeauna acest vârtej de energie și creativitate care amenință tradițiile lor (oricare ar fi) și le e rușine pentru incapacitatea lor de a ține pasul ... Noi trebuie să-i distrugem pentru a avansa misiunea noastră istorică.

Acest argument poate fi usor de explorat în alte teritorii. De exemplu, în jurul lui 2003, neoconservatorii au tras o linie pe nisip și au început să numească țările care ar trebui să fie distruse: Algeria, Libia, Egipt, Sudan, Liban, Siria, Irak, Arabia Saudită, Iran. Iată :
În 1992, un document uimitor s-a scurs din biroul lui Paul Wolfowitz la Pentagon. Barton Gellman de la Washington Post l-a numit "plan secret destinat să ajute, care setează direcțiile națiunii pentru secolul următor”. 
Documentul lui Wolfowitz solicita o prezență militară permanentă a SUA pe șase continente pentru a descuraja toți "potențialii concurenți care aspiră la un rol regional sau global mai mare." 
Mulțumiți de strategia victorioasă a Razboiului Rece, au dat drumul la o nouă strategie ambițioasă concepută pentru a "stabili și proteja o nouă ordine mondială." 
Deși documentul lui Wolfowitz a fost denunțat și respins în 1992, a devenit politică americană în 33 de pagini, Strategia Națională de Securitate (SNS) emisă de președintele Bush la 21 septembrie 2002. 

Tim Reich, reporter la Washington Post îl descrie ca fiind un "moment de cotitură în politica externă a SUA", care "inversează principiile fundamentale care au ghidat președinții succesivi pentru mai mult de 50 de ani: de izolare și descurajare”.

Aceasta este în mod clar o activitate sub acoperire care este în mâinile directoare ale închinătorilor Satanei și agenților Noii Ordini Mondiale, cum ar fi Leedeen, Bill Kristol, Daniel Pipes, etc. Uneori, acest plan ascuns poate fi foarte nelegiuit și rău și cel mai important diabolic. 
Dacă aveți nevoie de dovezi iată ce spune Pipes : ,,America ar trebui să sprijine atât pe rebelii / teroriști cât și pe Assad, astfel încât ambele părți ar ajunge la uciderea reciprocă! Când sângele va curge peste tot în Siria, atunci când Assad și teroriștii sirieni nu vor mai exista, agenții Noii Ordini Mondiale și închinători ai lui Satan ca la un fluier vor putea proclama victoria”.

Putin a inițiat o provocare împotriva premisei diabolice în condiții morale și religioase. Dr. Kevin Barrett, redactor la Veterans Today, specialist în islamism și un vehement critic al politicii americane a războiului și terorismului fabricat declară: "Dumnezeu să-l binecuvânteze pe președintele Putin, care a pus frica de Dumnezeu în Noua Ordine Mondială."

    Concluzie bloger
Iată deci oameni buni că sunt și intelectuali americani, patrioți care-l laudă pe Putin (sper că unii cârcotași nu-i vor categorisi și pe aceștia drept rusofili sau comuniști…). In SUA în prezent există grupuri de patrioți tot mai numeroase printre veterani, Pentagon, Serviciile Secrete și populația civilă care s-au trezit cu adevărat, se organizează și vor acționa la momentul oportun. Tot ce ni se implementează în prezent prin mass-media este o realitate falsă :

Economia își revine – fals -  economia mondială este în cădere liberă, dovada, cea mai eficientă economie a lumii – cea a Chinei intră în stagnare și foarte curând în colaps (cea a SUA a intrat din 2008), iar în septembrie va fi colapsul mondial motiv pentru care va trebui să se facă în sfârșit Resetarea Financiară Globală.

Izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial – fals – neoconii folosesc amenințarea pentru a intimida Rusia, China și în general Alianța Estică pentru a-și continua politica de expansiune globală și subjugare a națiunilor sub umbrela conceptului de ,,democrație” și ,,stat de drept”. Sub aceste sloganuri din 1995 până în prezent, analizele ONU s-au confruntat cu 400 milioane de victime în toată lumea prin ,,Crime împotriva umanității”, acestea incluzând pe lângă războaie și conflicte locale, victime ale sarăciei în masă până la nivel de stat provocate PREMEDITAT de corporațiile internaționale (aici putem trece pe listă și România trecând peste imaginea de suprafață prezentată la TV). Statele estice nu doresc război, iar civilizațiile ET care ne supraveghează nu permit acest lucru; mai ales un conflict cu arme nucleare.

Amenințarea terorismului de tip islamic – fals – NU EXISTA TERORISM! Terorismul a fost creat și este în prezent finanțat de către CIA și Israel.
Iată ce confirmă senatorul american Ron Paul despre finantarea ISIS de către CIA: 


Criza imigranților cu care se confruntă în prezent Europa se datorează politicii de subjugare dusă de Washington în colaborare cu Bruxelles. Toate astea pentru petrol și iată consecința, iar neoconii americani își astupă urechile și-și acoperă ochii și se fac că nu văd…ei ,,au inițiat Primăvara Arabă și până la urmă iată ce-a ieșit”… au vrut să aducă democrația în statele arabe iar acum acele state sunt distruse complet iar populația migrează unde văd cu ochii pentru a supraviețui. 

Vă întreb : Voi ce ați fi făcut? Ați sta într-o zonă de permanent conflict, unde apa nu mai există, alimente nici atât, iar bande psihopate de arabi spălați pe creier în colaborare cu criminalii Black Water, Academy și alte armate private ale Cabalei violează și fac crime odioase??!! 
Si mai nou, serviciile secrete ale armatei austriece au publicat un raport în care se stipulează faptul că ONG-uri americane, în special cele finanțate de către satanistul George Soros și care au invadat și România încă din anii 1990, organizează și conduc actuala emigrare a populației din Orientul Mijlociu spre Europa. De ce? 
Pentru destabilizarea țărilor europene și la un anumit moment, probabil la prăbușirea sistemului actual din septembrie-octombrie să creeze haos și probabil acițuni teroriste gen ,,steag fals”. 

Nu uitați de principiul lor călăuzitor : ,,Prin haos la noua ordine…”
Conform principiului Prorocoalelor Ințelepților SionuluiPrin Haos la Noua Ordine Mondială, totul se desfășoară conform planului, dar a apărut acest Putin care la început a intrat în jocul lor, dar când a sesizat că asta înseamnă obediență și donarea resurselor Rusiei către elita planetară, a ieșit din joc iar acum joacă cu aceleași cărți pentru că el cunoaște jocul, jockerii și escrocheriile acestui joc. Nu pot nega că Alianța Estică nu ar avea unele gânduri de dominare planetară prin anihilarea actualilor stăpâni, dar în prezent este singura forță care se poate opune cu putere actualei stăpâniri și trebuie să-i acordăm credibilitate. 
Această sectă de psihopați asasini trebuie anihilată cât mai rapid. Din acel punct, omenirii i se va revela adevărul despre Matricea iluzorie în care am trăit, ni se va spune cine suntem, de unde venim și încotro ne îndreptm ca ființe umane cu drepturi depline la existență și fericire în acest Univers armonios și plin de iubire.

Așa cum afirma și COBRA într-un interviu, când a fost întrebat cât reprezintă Lumină Rusia și Putin în acest context planetar, el a răspuns 80% ! De asemenea mulți prezicători faimoși au prezis că ,,Marele stat creștin de la Răsărit” va avea un rol major în lupta împotriva Intunericului ,, în zilele cele de pe urmă…”

Folosiți-vă intuiția luna aceasta și cea care urmează, pentru că ne va fi pusă la mare încercare. Este ,,Bătălia Finală” dintre bine și rău. Va urma o perioadă de mari încercări pentru toți, dar va fi ,,Marea Purificare” prin aceste evenimente extreme. 

Cine este OM va transcende, cine nu, va mai copilări prin alte lumi 3D și va trece în transcendență în alte timpuri și lumi. Răul în Univers se va sfârși odată cu sfârșitul lui pe acestă planetă, este ultimul său bastion…

  Așa să fie și așa va fi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu