Reclama site....

-

miercuri, 23 noiembrie 2011

Eruptia din Islanda si cutremurul din Chile, semnele sfarsitului dupa Cayce

Eruptia din Islanda si cutremurul din Chile, semnele sfarsitului dupa Cayce

 0  0
Eruptia din Islanda si cutremurul din Chile, semnele sfarsitului dupa Cayce

Eruptia din Islanda si cutremurul din Chile, semnele sfarsitului dupa Cayce

17 Aprilie, 20102,093 accesari
Prima eruptie a vulcanului din apropierea ghetarului Eyjafallajokull din sudul Islandei a reprezentat initial un spectacol extraordinar al naturii si un eveniment istoric: acest crater nu a mai erupt, pana in urma cu o luna, de aproape 200 de ani. Vulcanul a intrat in eruptie la miezul noptii, sambata spre duminica, si imediat guvernul islandez a declarat stare de urgenta: circa 600 de persoane au fost evacuate, multe strazi au fost inchise si zboruri anulate; imaginile din zona au facut inconjurul lumii: din gura vulcanului lava incandescenta curgea brazdand gheata pe distanta de peste un kilometru. Iata insa ca a doua eruptie, petrecuta pe 14 aprilie 2010 a fost de natura sa puna in pericol traficul aerian din intreaga lume, din cauza uriasului nor de cenusa care s-a imprastiat deasupra Europei.
Gradul de alerta in zona ramane unul ridicat. Potrivit expertilor, nu este exclus ca activitatea vulcanica sa “persevereze”, avand in vedere faptul ca in trecut eruptiile din apropierea ghetarului Eyjafjallajokull au precedat cu putin o “trezire” a vulcanului “vecin”, Katla. “Stim ca o eruptie la Eyjafjallajokull poate declansa activitatea vulcanului Katla”, a declarat pentru televiziunea islandeza geofizicianul Pall Einarsson. Ultima eruptie a vulcanului Katla dateaza din 1981, in timp ce, vulcanul Eyjafjallajokull era considerat “adormit” din 1821, potrivit descopera.ro.
Dupa cum se ştie, pe 28 februarie 2010 a avut loc un cutremur masiv în Chile (America de Sud) având magnitudinea de 8,8 grade pe scara Richter, producând imense pagube materiale şi omorând 214 persoane.
Urmeaza eruptii in Italia si Grecia, cutremure in California
Aceste doua fenomene par izolate, doar ca Edgar Cayce a profeţit că 2010 va începe cu o erupţie vulcanică în Islanda şi cutremure masive în America de Sud. După erupţiile vulcanice din Islanda, vor exista din ce în ce mai multe cutremure şi erupţii vulcanice, iar următoarele locuri în care vor avea loc erupţii vulcanice vor fi Italia şi Grecia.
Tot de la clarvazatorul Edgar Cayce (care a trăit – atenţie! – între 1877 şi 1945) mai aflăm următoarele:
“Aşa-zisul sfârşit al lumii va începe cu un mare cutremur în America de Sud şi cu o erupţie vulcanică în Islanda. Dacă vor exista mari activităţi ale vulcanilor în Islanda, Italia sau Grecia, atunci coasta de sud a Californiei şi toate zonele cuprinse între Salt Lake şi sudul Nevadei vor fi cuprinse în următoarele luni de inundaţii şi cutremure”.
Edgar Cayce a fost un clarvazator de origine americană ce susţinea că putea să dea răspunsuri în privinţa anumitor întrebări precum cele legate de sănătate sau Atlantida printr-o stare de transă. În ciuda faptului că Edgar Cayce era un creştin devotat şi a decedat înainte de formarea mişcării New Age, majoritatea adepţilor acestei mişcări îl consideră pe Cayce fondatorul mişcării.
Cayce a devenit cunoscut în ultima perioadă a vieţii sale datorită profeţiilor sale cu toate că acesta scria materiale despre teologie sau medicina. Scepticii susţin că abilităţile de medium ale lui Cayce pun sub semnul întrebării răspunsurile sale cu temă religioasă.
Mii de cercetători studiază capacităţile lui Cayce: pana acum au aparut peste 300 de cărţi despre viaţa acestuia. De asemenea există organizaţii fondate în memoria sa precum Association for Research and Enlightenment ce are sedii în întreaga lume dar şi centre deschise în mai mult de 35 de ţări. Vezi si cristiannegureanu.blogspot.com.
Un comis voiajor cu crize de laringita
Cayce s-a nascut in martie 1877, intr-o familie de fermieri saraci din statul Kentucky si, pana la varsta de sapte ani, nimic nu anunta capacitatile sale iesite din comun. Abia dupa aceasta varsta, copilul incepe sa le povesteasca parintilor sai despre viziunile ciudate pe care le avea si despre capacitatea sa de a intra in legatura cu persoane decedate de curand. Nimeni nu ii da atentie insa, iar parintii, preocupati mai mult de starea financiara precara a familiei, il sfatuiesc pe acesta sa citeasca Biblia, lucru pe care Edgar il va face pentru tot restul vietii. In fapt, viitorul prezicator declara in repetate randuri ca obisnuia sa citeasca Noul si Vechiul Testament o data pe an.
La varsta de 23 de ani, tanarul american, acum un comis-voiajor, isi pierde vocea din cauza unei misterioase crize de laringita. Nevoit sa renunte la serviciu din cauza afectiunii, Cayce accepta interventia unui medic ambulant ale carui tratamente se bazau pe hipnoza. Ceea ce a urmat avea sa ii socheze pe martorii evenimentului. Nu numai ca tanarul vorbea normal in timpul starii de transa, dar si-a prezis singur tratamentul, acela de creste presiunea sanguina din zona gatului si, mai mult, s-a autovindecat in vazul a zeci de persoane, dupa ce si-a concentrat nivelul sanguin din laringe pana cand pielea capatase, conform martorilor oculari, culoare rosu-aprins.
Stirea a facut inconjurul tarii si marile ziare ale vremii publicau informatia pe prima pagina. Edgar Cayce devenise peste noapte un vizionar si un vindecator cu puteri miraculoase. Tanarul era acum asaltat de scrisori si vizite neanuntate ale oamenilor care vroiau sa afla numerele castigatoare de la loterie, locurile in care pot sapa dupa comori sau castigatorii curselor de cai. Mai mult, un influent proprietar al unei plantatii de bumbac, i-a oferit lui Cayce o suma imensa pentru acea vreme, 100 de dolari pe zi, pentru a prezice cotatiile bursiere de pe piata bumbacului.
Hartuit in permanenta, Edgar Cayce ii refuza pe toti, desi posibilitatile sale financiare ramasesera la fel de restranse, anuntand ca nu ii va ajuta decat pe bolnavi si pe cei cu probleme reale. Incepea astfel, unul dintre cele mai misterioase si mai neintelese fenomene inregistrate in secolul XX.
Fostul fermier intra in transa, ceea ce avea sa ii aduca si numele de „Profetul adormit”, si prezicea tratamente celor care sufereau de boli grave, boli in fata carora medicii se dadusera, de cele mai multe ori, batuti. Ajutat de o dactilografa, Cayce dicta in timpul hipnozei autoinduse remediile care puteau duce la infrangere bolilor. Si, nu numai ca tratamentele sale functionau dar, spre suprinderea medicilor, acestea erau in proportie de peste 90% naturiste. Nu mai putin de 14.000 de copii ale retetelor prescrise de Edgar au fost pastrate si se afla si astazi la Centrul Egdar Cayce din Virginia, desi se pare ca aproape 7-8000 de manuscrise au disparut fara urma.
Incapabil sa refuze oamenii care ii cereau ajutorul in probleme grave, Cayce, care in 1925 se mutase in statul american Virginia, intra in transa si de 8 ori pe zi, lucru ce ii afecta vizibil sanatatea. El isi salveaza chiar si sotia, identificata de medici cu o forma avansata de cancer, boala care in conceptia acestora nu mai putea fi tratata.
Urmasul lui Nostradamus
Daca nimeni nu putea oferi o explicatie pentru tratamentele acordate de vizionarul american, putinele preziceri pe care acesta le-a facut in legatura cu viitorul au fost de-a dreptul socante. Astfel, Cayce prezicea inceperea celui de al doilea Razboi Mondial, ascensiunea lui Hitler, caderea comunismului, asasinarea presedintelui J.F. Kennedy, independenta Indiei si aparitia statului Israel pe harta lumii, evenimente confirmate de trecerea timpului, dar si intamplari care merg mult mai departe in timp.
Vizionarul prezicea aparitia unor cataclisme care vor modifica radical harta lumii, precum si izbucnirea unui al treilea Razboi Mondial, care ar urma sa porneasca din Orientul Mijlociu. De mentionat ca toate aceste preziceri au avut loc intre anii 1925 si 1945.
La 1 ianuarie 1945, Cayce facea o ultima declaratie, cea prin care isi anunta moartea. Doua zile mai tarziu, „Profetul adormit” se stingea din viata lansand in urma sa zeci de volume cu insemnari si previziuni pe care le realizase in timpul vietii. Nici pana astazi, specialistii nu au putut explica natura transelor si a viziunilor lui Edgar Cayce. Data fiind natura tratamentelor si a profetiilor sale, multe dintre ele confirmate de timp, americanul este considerat astazi un drept urmas al lui Nostradamus.
AIM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu