Reclama site....

-

marți, 15 noiembrie 2011

Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE

6 tehnici de relaxare

 publicat pe 21 Decembrie 2005 » 1 comentariu »
pub Apartamente cu 4 camere si curti private in complex rezidential. Suprafata utila – 120 mp. Pret foarte atractiv
Zece minute sunt suficiente pentru ca tu sa capeti o stare de spirit cum nu s-a mai vazut! Iata cum poti face asta:
Stai dreapta, cu spatele rezemat de spatarul scaunului, cu picioarele intinse si cu mainile pe langa corp. Daca poti, inchide ochii pentru ca te vei relaxa mai bine.
Inspira profund pe nas cat numeri pana la 5, apoi tine-ti respiratia tot atat si, in final, expira continuand sa numeri. Stiu ca ai invatat sa numeri mai mult de 15, dar pentru o respiratie regulata este suficient.
Ridica picioarele de pe podea cu varfurile intinse si tine-le in aer 10 secunde. Apoi revino in pozitia initiala si relaxeaza-le. Incordeaza partea superioara a picioarelor, mentine cat numeri pana la 5 si apoi relaxeaza-te.
Acum este timpul sa-ti incordezi abdomenul. Doar iti doresti un abdomen tare ca piatra, nu? Dupa 5 secunde in care ai mentinut pozitia de incordare, relaxeaza-te! Corecteaza-ti pozitia pe scaun. Trebuie sa stai dreapta asa ca indreapta spatele si trage umerii spre spate.
Tine mainile in sold si incordeaza-le. Trage de umeri si scoate pieptul cat mai mult in fata.
6 tehnici de relaxareIncordeaza-ti partea superioara a spatelui ca si cum ai vrea sa-ti unesti omoplatii. Stiu ca nu este posibil decat daca faci yoga sau ai intrat in Cartea Recordurilor, dar cu timpul vei deprinde si acest exercitiu.
Ridica-ti umerii si tine-i acolo cateva secunde. Revino in pozitia de relaxare si lasa-ti capul usor pe spate avand fie ochii inchisi, fie privirea intr-un punct fix pe tavan. Repeta de 4 ori si tensiunea din jurul gatului va disparea ca prin minune!
Sfaturi:
Poti face aceste exercitii de relaxare fie ca esti la birou, in tren, in avion sau in orice loc unde poti sta pe scaun. Mai putin la volan…
Exercitiile de relaxare te ajuta sa constientizezi tensiunea care se instaleaza fie in jurul gatului, fie la nivelul spatelui. Relaxeaza-ti fiecare parte a corpului si scapa de durere!
Sursa: idieta

Acest articol poate fi preluat daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului: 6 tehnici de relaxare

Discutii asupra articolului "6 tehnici de relaxare":


» ineficient (1 comentariu, 771 vizualizari)
cele 6 exercitii sunt inutile

Pentru a putea adauga un comentariu la articolul "6 tehnici de relaxare", intra in contul tau sau creeaza-ti un cont nou.

off

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu