Reclama site....

-

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Kama Sutra - Tipuri de act sexual

Kama Sutra - Tipuri de act sexual

E-mail
Image Vatsyayana a folosit procedeul compilarii in scrierea operei sale Kama Sutra rezultat al studierii si meditatiei asupra unor lucrari ale lui Ramtideva, Babhrabia, Gonikaputra, Nandikeshwara si Kshemandra si a scrierilor sacre prezente in literarura hindusa. O intimplare cumplita petrecuta in primul secol al erei crestine cind un rajah si-a ucis sotia "din dragoste", intr-un moment amoros, l-a determinat pe Vatsyayana sa dea omenirii o lucrare care sa contribuie la evitarea unor astfel de accidente si la o mai concisa intelegere a erotismului si a raporturilor sexuale intre membrii unui cuplu sau a unei familii. Daca rajahul Kintal ar fi stapinit tehnicile de aplicare a metodelor populare hinduse privind erotismul probabil nu si-ar fi ucis sotia prin lovituri pasionale. Despre rolul Kama Sutrei ne vorbeste chiar autorul ei: "Aceasta lucrare nu a fost facuta pentru a servi ca simplu instrument pentru satisfacerea dorintelor noastre, o persoana care posedind adevaratele principii ale acestei stiinte, cultiva cu grija Dharma -virtutea religioasa, Artha- avutia paminteasca si Kama- placerea senzuala si tine seama de practicile poporului, va reusi cu siguranta sa isi domine simturile. O pesoana inteligenta si prudenta, care se ocupa de Dharma si Artha, precum si de Kama fara a deveni sclava propriei sale pasiuni va reusi cu siguranta in orice lucru pe care il intreprinde. Vasyayana considera ca femeile trebuie sa cunoasca bine regulile si practicile legate de Kama Sutra, femei incepind de la curtezane pina la sotiile inaltilor demnitari. Astfel o femeie trebuie sa studieze Kama Sutra sub supravegherea unei prietene intime, in ceea ce priveste aspectul practic, iar in intimitate sa-si insuseasca cele 64 de practici insotite de stapinirea unor arte precum arta de a intui caracterul unui om dupa aspectul sau exterior, arta de a putea avea prin vrajitorie bunurile altuia, arta de a recita si compune versuri, arta exercitiilor fizice si ritmice, arta culinara, cantul, dansul, muzica instrumentala etc. Curtezanele ce stapineau si astfel de arte, erau declarate Ganika, adica frumoasele femei curtezane de rang inalt; ele erau respectate de rajahi si isi aveau locul lor bine situat in societate."

Tipuri de act sexual

Barbatii se pot deosebi intre ei dupa marimea penisului, iar femeile in functie de adancimea vaginului. Astfel barbatii pot fi: barbatul-iepure, barbatul-taur si barbatul armasar. Si femeile se disting in trei categorii conform principiului mentionat mai sus: femeia-caprioare, femeia-iapa si femeia elefant.
Datorita unei astfel de diferentieri, rezulta mai multe feluri de uniri intre parteneri: trei tipuri de uniri intre persoane cu dimensiuni compatibile si sase tipuri cand acestea nu sunt compatibile. Astfel avem:
Cu dimensiuni compatibile
• Iepure-Caprioara
• Taur-Iapa
• Armasar-Elafant

Cu dimensiuni incompatibile
• Iepure-Iapa
• Iepure-elefant
• Taur-Caprioara
• Taur-Elefant
• Armasar-Caprioara
• Armasar-Iapa

Partenerii cu dimensiuni diferite pot practica:
• Unirea inalta - atunci cand barbatul depaseste putin in dimensiuni femeia.
• Unirea foarte inalta - atunci cand barbatul are raporturi sexuale cu o femeie a carei vagin are dimensiuni mult mai mici decit penisul barbatului.
• Unirea joasa - cand femeia il depaseste pe barbat in dimensiuni
• Unirea foarte joasa: cand este foarte indepartat de dimensiunile pe care le are partenera sa:dimensiunile penisului sau sunt foarte mici in comparatie cu cele ale vaginului femeii.
Combinatiile cele mai reusite sunt intre "Armasar si Iapa", intre "Taur si Caprioara"; acest tip de combinatie se numeste in termeni specifici Kama Sutrei o unire inalta. De asemeni rezultate excelente se obtin intre "Armasar si Caprioara", combinatie cunoscuta sub numele de unire foarte inalta.

Rezultate mai putin satisfacatoare se obtin in cazurile de unire intre "Elefant si Taur", cit si itre "Iapa si Iepure", cazuri in care se poate vorbi de o unire foarete joasa.

In ceea ce priveste reactiile barbatului si ale femeii in timpul actului sexual, femeile nu au aceleasi manifestari precum barbatii in timpul eliminarii semintei. Astfel femeile simt o placere indefinibila "in timpul pruritului", iar barbatii in timpul coitului se opresc imediat dupa ejaculare. Cu cat actul sexual este prelungit de barbat, femeia va simti o placere prelungita; ea va ejacula un mucus asemanator cu sperma barbatului. Discipolii lui Babhravia sustineau ca femeia ar incepe ejacularea odata cu inceputul coitului, si ca pasiunea acesteia este la inceput medie urmind apoi sa creasca treptat in utimpul actului sexual pina ce aceasta uita de sine, moment in care consimte sa inceteze coitul. Aceasta conceptie este pusa fata in fata cu cea a lui Vatsyayana conform careia mucusul femeii se scurge la fel cu cel al barbatului. El mai afirma ca este asa, deoarece insusi modul de a actiona in amor, atit al barbatilor cit si al femeilor este diferit.Placerea barbatului este la inceput mai mare si ea scade pe masura ce numarul raporturilor cu aceeasi persoana creste, fapt cu totul invers la femeie care are o pasiune mai redusa la inceputul raporturilor sexuale cu acelasi partener, pasiunea sa urmind sa creasca in intensitete in reprizele urmatoare.

Pozitii pentru amor mentionate de Babhravya

In situatia in care partenerii unui cuplu gasesc ca e mai avantajos pentru ei sa practice pozitia unei uniri inalte, partenera caprioara se va aseza astfel incit sa-si poata largi cit mai mult vaginul.
Atunci cind se vorbeste de o unire egala, atit femeia Caprioara cit si cea Elefant vor adopta o pozitie normala pentru a fi cit mai bine penetrata de ligamul (penisul) barbatului cu care se cupleaza.
In cazul unirii joase, femeile vor folosi diversi stimuli constind in obiecte de podoaba erotica pentru ca satisfactia lor sa atinga nivelul mult dorit - orgasmul.

seductia0057.jpg1. Pozitia larg deschisa: atunci cind femeia sta cu capul aplecat ridicindu-si mijlocul corpului, oferindu-i-se din plin barbatului care va trebui sa foloseasca un unguent parfumat ca sa faciliteze intrarea penisului in Yoni (vagin)
2. Pozitia foarte larg deschisa: cind femeia isi tine coapsele ridicate si foarte larg desfacute, barbatul va trebui sa o patrunda usor, tinind-o de coapse si variind miscarile penisului care la inceput vor fi lente.
3. Pozitia sotiei lui Indra: cind femeia isi aduna coapsele dupa umerii barbatului,deasupra, putin indoite si defacindu-le larg lateral; aceasta pozitie cere atentie deoarece femeia ofera penisului o deschidere mare a vaginului barbatul putind sa o penetreze in voie; pozitia aceasta poate fi considerata ca una foarte inalta.
4. Pozitia stransa: femeia si barbatul isi intind picioarele unul pe linga celalalt ; aceasta pozitie comporta doua aspecte: pozitia pe o parte, cind barbatul sta culcat pe partea stinga imbratisindu-si partenera pe care o va culca pe partea dreapta, principiu ce trebuie aplicat la toate femeile. Iar cand barbatul va culca femeia pe spate imbratisind-o in acelasi fel,se realizeaza pozitia strinsa, varianta pe spate
5. Pozitia ridicata: cand femeia isi tine coapsele ridicate, sprijinindu-se in maini si avand capul dat pe spate.
6. Pozitia deschisa: cand femeia isi va ridica picioarele pe umerii barbatului si se va sprijini cu miinile de mijlocul lui.
7. Pozitia semipresata: cand ambii parteneri sunt in pozitia de mai sus dar femeia tine unul din picioare intins; poate sa schimbe pozitia celor doua picioare, intinzind cand un picior cand pe celalalt obtinind astfel o durata mai mare a actului sexual.
8. Fenta de bambus: cand femeia tine unul din piciore pe umarul partenerului, iar celalalt il va intinde; poate alterna pozitia picioarelor.
9. Fixarea cuiului: cand amanta isi va fixa unul din picioare pe capul amantului, iar pe celalalt il va tine intins, pozitie mai greu de realizat si de scurta durata datorita dificultatii ei.
10. Pozitia crabului: cand femeia isi va tine picioarele strinse si indoite pe stomac, iar barbatul aplecat peste ea o va penetra stind sprijinit pe genunchi si cuprinzindu-i cu mainile umerii ei.
11. Pozitia pachet: cand femeia isi va impleti coapsele inlantuindu-si amantul si-i va retine penisul in vagin.
12. Pozitia in forma de lotus: cand femeia isi va tine picioarele unul peste celalalt, presind astfel penisul in vagin.
13. Pozitia turnata: cand femeia isi va inlantui cu picioarele mijlocul amantului sau, iar acesta stand in picioare o va penetra si se va roti in timpul contactului sexual.

* Cel mai recomandat este ca aceste pozitii sa fie efectuate in apa, data fiind dificultatea lor si pentru usurarea efortului ambilor parteneri.

Alte contacte pot fi:
Contactul sprijinit: cand barbatul si amanta isi sprijina corpurile unul de celalalt sau de un oarecare reazem, cum ar fi un arbore sau un zid si stind in picioare, incep contactul.
Contactul suspendat: cand barbatul isi sprijina amanta de un arboe sau un zid si aceasta isi petrece miinile dupa gitul lui si il va cuprinde dupa mijloc cu coapsele, asezata pe miinile barbatului strinse sub forma de sezlog; barbatul isi va ajuta amanta in miscarile coapselor tragand-o spre el cu miinile.
Contactul "cirezii de vaci": se mai pot realiza, de asemenea, mai multe feluri de contacte, imitind animalele: contactul pisicii, caprei, saritura tigrului, asaltul armasarului, contactul maimutei etc.O persoana ingenioasa trebuie sa inmulteasca felurile de contact, imitind diverse specii de animale, deoarece aceste feluri de contacte, realizate dupa obiceiurile fiecarui tinut si dupa fantezia fiecarui individ, genereaza iubirea, prietenia si respectul in inima femeilor.

Femei ce pot suplini rolul barbatilor

Despre aceste femei nu se poate spune ca sunt anormale, hermafrodite, etc. Pur si simplu ele actioneaza atunci cand simt ca barbatul este epuizat fizic si vor sa continue actul sexual pana ajung ( din nou ) la orgasm.
Ele pot sa ia rolul barbatului atunci cand datorita anumitor puncte erogene, nu sunt satisfacute de pozitia penisului in vagin. Se cunosc doua moduri de a actiona:
I. In timpul actului sexual femeia se va roti si se va urca desupra barbatului, fara ca prin aceasta miscare sa intrerupa contactul. Ajunsa deasupra lui, isi va presa sinii de pieptul barbatului si ii va surade sau il va saruta pe frunte sau pe gura, sporind senzualitatea prin miscari ale respiratiei si prin zgomote specifice unei intalniri amoroase.
II. Femeia poate adopta aceasta pozitie chiar de la inceputul contactului sexual dupa ce observa ca penisul barbatului este puternic in erectie.

Miscarile erotice efectuate de barbat

In actul sexual rolul barbatului ca element activ trebuie foarte bine jucat. Pe linga faptul ca el trebuie sa-i insufle partenerei sale incredere, el trebuie sa fie tandru, sa o mingiie, sa faca anumite miscari ale corpului sau si ale penisului aflat in erectie in vagin.A ceste miscari vor fi alese in functie de partenera: femeia-elefant, femeia-caprioara, femeia-iapa; pozitiile adoptate de parteneri in timpul actului vor influenta si imaginatia barbatului in alegerea miscarilor. Pornind de la aastfel de consideratii, mentionam posibilile miscari ce trebuie invatate de catre barbat si practicate in anumite imprejurari:
1. Impingerea: se realizeaza atunci cand barbatul isi apropie penisul in erectie de vagin;
2. Rasucirea: se efectueaza dupa introducerea penisului in vagin; el il va sprijini cu mina sa si-i va imprima o miscare de rotatie in vagin;
3. Strapungerea: se poate face doar intr-o stare buna de excitare a organelor sexuale ale ambilor parteneri, in momentul in care clitorisul este excitat si penisul strapunge partea de sus a vaginului;
4. Frecarea: se va executa aidoma miscarii de strapungere, numai ca penetrarea va avea luc in partea de jos a vaginului.
5. Presarea: are loc atunci cand in timpul contactului, barbatul va presa penisul in vagin pe o perioada mai lunga de timp;
6. Lovitura: in acest caz, femeia trebuie excitata la maximum, prin mentinerea penisului la o anumita distanta de vagin si prin patrunderea acestuia cu forta, rapid, dupa care barbatul isi va retrage penisul pentru a repeta miscarea in acelasi mod, variind ritmul si forta de patrundere, pina ce partenera va fi cuprinsa de extaz…
7. Izbitura mistretului: se realizeaza atunci cin penisul patrunde in vagin frecindu-l doar pe una din parti;
8. Izbitura taurului: Are loc atunci cand penisul fraca ambele parti ale vaginului, prin miscari rapide si paralele;
9. Vinarea vrabiei: este recomandata sa fie facuta in ultima parte a contactlui sexual, cand penisul se afla in vagin si este agitat,aflat intr-o miscare rapida de du-te-vino, frecind vaginul in toate partile, in ritmuri scadente.

Cum sa incepi si sa sfarsesti un contact sexual

Vatsyayana incepe prin a descrie "camera placerilor", care va trebui sa fie decorata cu diferite flori si aranjamente cit mai frumos posibil. Aici va avea loc primirea femeii dorite, in prezenta prietenilor si a servitorilor lui. Vor bea bauturi tari si racoritoare, vor conversa pe diverse teme de societate si despre arta, vor canta la diverse instrumente muzicale, vor face glume "cu perdea", usor voalate, referitoare la lucruri considerate aproape indecente etc. Barbatul va trebui sa fie atent la starea de spirit a femeii pe care o doreste si atunci cand va observa ca ea este plina de dorinta, va indeparta, prin semne discrete prietenii lui si servitorii, daruind fiecaruia mici daruri. Ramasi singuri, vor putea incepe unirea sexuala. Fiecare va merge la baie pentru a-si face toaleta. Atfel pregatiti vor incerca sa fie cit mai tandri unul cu celalalt si cit mai pudici. Barbatul ii va da din mana sa sa manince fructe si dintr-o cupa ii va da sa bea sucuri naturale de fructe. Vor putea servi supe, fiertura de arpacas, serbeturi, dupa care barbatul o va conduce pe terasa, de unde vor privi luna si cerul instelat. Este bine ca barbatul sa cunoasca putina astrologie si sa poata explica amantei sale pozitia astrelor, implicarea si semnificatia acestora in destinul uman etc. El ii va arata Luceafarul de dimineata, Steaua Polara, cele sapte Rishis sau Ursa Mare. Astfel se desavirseste unirea sexuala.

Certurile amoroase

In Kama Sutra, se aminteste ca astfel de certuri in intervin intre doi amanti ce se iubesc si ca, de asemenea, astfel de certuri nu fac altceva decit sa sporeasca dorinta unuia pentru celalalt.

Barbatul trebuie sa stie un lucru elementar, de comportament: va evita sa-i vorbeasca prietenei sale despre o alta amanta sau sa ii rosteasca numele acesteia sau sa-i laude calitatile, fapt ce ar pune-o in umbra pe cea de fata. Pusa intr-o astfel de situatie jenanta, femeia va actiona pe masura: "Daca se intimpla o astfel de fapta, izbucneste o mare cearta; femeia plange, se infurie, isi agita parul, isi loveste amantul, se ridica din pat sau din jilt si, aruncand in dreapta si stanga ghirlandele si podoabele, se intinde cat e de lunga la pamant." Vazind reactia, barbatul va trebui sa adopte o hotarare care sa o impace pe femeie. Ii va spune ca o iubeste numai pe ea, o va mingaia, ii va promite lucruri care stie ca ii fac placere, etc. El isi va da silinta sa o imbratiseze si sa o aseze pe pat, chiar daca ea va mai fi furioasa sau inca se mai preface a fi. Totusi femeia va trebui sa-si imbratiseze barbatul necontenind sa-i faca reprosuri, dar aratandu-i, astfel, dorinta ei de a avea contact sexual cu el.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu