Reclama site....

-

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Masaj cu presiune moderata si adanca

Masaj cu presiune moderata si adanca 

Print

Masaj cu presiune moderata si adanca

Masaj cu presiune moderata si adanca


Fiecare masaj incepe cu o netezire usoara continuat de frământare şi de frecare, ducând la o mai mare presiune asupra pielii şi a ţesutului sub ea. O astfel de presiune este realizată cu degetele, de bază şi marginile de palmiere. Acest masaj trebuie să aibă posibilitatea de a utiliza nu doar puterea manilor, dar si greutate corporală. Cernat cu degetul mare, la rândul său, este caracterizat de faptul că este transportat în muşchii adiacente la nivelul osului: masajul necesită o forţă mare în regiunea degetelor.

Frământare şi de frecarea ţesuturilor în direcţii diferite, de deplasare şi de intindere a pielii îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, ajuta la eliminarea toxinelor, accelerează metabolismul şi poate să reducă tensiunea musculara. Dar dacă recepţie de frământare se efectuează numai pe portiune periostală, apoi framantarea şi întinderea se face numai în locuri moi, de exemplu, pe fese. Făcând apasare pe tesatura, amintiţi-vă că fiecare persoană are propriul sau prag de sensibilitate de durere, şi întrebati ce sentimente simte cel pe care il masati. Este imposibil si este interzis să apăsaţi puternic locurile unde exista amplasarea de leziuni pe piele şi vene varicoase.


Masaj cu presiune moderata si adanca


Frământarea. Cu o mana apasati pe portiunea corpului , dar cu alta apucati muschii ca si cum le-ati rola dintro parte in alta cu un efort usor,
apoi apasati si rolati cu schimbarea manilor si partilor masante. . Secvenţial alternând între ambele mâini, aceste miscari ar trebui sa fie ca şi cum ai framanta aluatul sau uşor deprimi o haina. Evita ciupituri si alte posibilitati, care poate determina durere.

Masaj cu presiune moderata si adanca

Întindere.

Ţineţi pielea cu o mână şi de cealaltă parte a mânii începeti intinderea ţesuturilor moi. Apoi, mutaţi din prima mana pe parte alaturata a corpului. Mână trebuie să fie urmată de mana cealalta la o distanţă scurtă. Această tehnică poate fi efectuată, precum şi de palmiere şi degetele în acelaşi timp, degetele trebuie să fie ridicate. Aceasta tehnica este deosebit de eficient pentru masaj la picioare, atât partea din faţă şi spate, precum şi la mani (de la încheietura mâinii la umăr).


Masaj cu presiune moderata si adanca


Frământarea cu degete, contra
Apasand cu pernutele degetelor de la nivelul pielii, mutaţi-le unul spre celălalt. Pielea, adiacenta la nivelul osului, în timp ce este îndoita se deformeaza într-o formă zig-zag, şi apoi se întinde. Degetele rămase în acest moment se odihnesc.


Masaj cu presiune moderata si adanca


Frământarea cu degetele de la sine
Impingeti pielea cu degetele mari ale de ambelor mâini. Mişcările de degetele pot fi directe, liniare sau care descriu un semicerc. Pentru a oferi mai mult de presiune pe tesatura, puteţi folosi greutatea corpului sau. In acelaşi timp mişcările de deget rămân moi, netede şi nu determină iritatii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu