Reclama site....

-

miercuri, 14 decembrie 2011

Află care sunt cele zece locuri din lume în care nu se poate ajunge

Află care sunt cele zece locuri din lume în care nu se poate ajunge

Beloretsk-15 Mezhgorye (foto din satelit)

Rusia ascunde un adevarat proiect subteran in caz de razboi nuclear. Muntele Yamantau si orasul Mezhgorye (cunoscut sub numele de Beloretsk-15 si Beloretsk 16) adapostesc unul dintre cele mai mari secrete ale Rusiei. Proiectul de sub Muntele Yamantau a fost asociat cu asa-zisa “Mana Moarta”. Adica puterea de comanda nucleara si sistemul de control al rachetelor strategice, potrivit Dreyx.com.
Arhivele secrete ale Vaticanului
Arhivele secrete ale Vaticanului, care sunt pe-atat de vaste pe cat de vechi. Ca si Biblioteca Vaticanului sunt supravegheate de un cardinal, o alta cutie de secrete. Se spune ca pot intra doar cercetatorii care au un scop intemeiat si doar cu permisiunea Papei. Este cea mai misterioasa institutie din statul papal. Cei aproape 50 de km de rafturi pline cu documente au reputatia de a ascunde informatii despre scandaluri in care au fost implicate personalitati importante, secrete si descoperiri dintre cele mai socante, toate pastrate in siguranta de-a lungul a secole de tacere si discretie. Chiar daca cercetatorii au acces la arhive inca din 1881, acestea raman inchise pentru public.
Clubul 33
Din 1967 Walt Disney a simtit nevoia sa deschida un loc special unde sa bine dispuna sponsorii si alti oaspeti. Dupa moartea sa, cei de la Disney Land au hotarat sa transforme Clubul 33 intr-unul destinat exclusiv membrilor speciali si invitatilor lor. Clubul este situat in inima Pietei New Orleans, la Disney Land. in iunie 2007, lista de asteptare pentru cei care doreau sa devina membri era veche de 14 ani. Ea a fost inchisa in aprilie/mai 2007 si nimeni nu stie cum poate avea acces in clubul lui Walt Disney.
Moscow Metro-2
Rusia are un sistem de linii de metrou paralele cu cele ale metroului public din Moscova. Lungimea Metroului 2 se zvoneste ca ar depasi-o pe cea a celui public. Se spune ca ar avea patru linii si are o adancime de la 50 pana la 200 de metri si ca face legatura intre Kremlin si cartierul Serviciului General de Securitate, aeroporul Vnukovo 2 si un oras subteran la Ramenki, la care se adauga alte locuri de importanta nationala. in anii ’40 Stalin a creat tunelurile in cazul unui razboi nuclear. In 1994, mai multi muncitori care au sapat in zona au gasit accidental urme ale sistemului subteran. Cu toate acestea, nu au fost facute publice mai multe informatii.
White’s Gentlemen’s Club
White’s este un club londonez al gentlemenilor, construit pe Strada Chesterfield in 1693 de un imigrant italian, Francesco Bianco. La inceput, aici se vindea ciocolata calda, o delicatesa rara pe care nu si-o permitea oricine. Apoi s-a transformat intr-un club al gentlemenilor tineri, de bani gata. Astazi este cunoscut mai mult ca un loc de socializare si jocuri de noroc. Nici despre acest club insa, nu sunt amanunte legate de cum poti sa devii membru.
Aria 51
Aria 51 este cunoscuta pentru natura secreta si incontestabila legatura cu fenomenele neobisnuite. Aria 51 a devenit un punct de interes pentru teoriile moderne legate de OZN-uri. Localizata langa Lacul Groom, este o mare baza militara secreta care sustine dezvoltarea testelor experimentale si a sistemelor de arme. Perimetrul de securitate este pazit de forte militare private. Baza nu apare pe nicio harta publica a Statelor Unite. Cine incearca sa intre in aria de securitate risca sa fie ucis.

Camera 39
Camera 39 este una dintre cele mai ascunse organizatii din lume. Misiunea ei: sa obtina sustinere straina pentru regimul nord-coreean al lui Kim Jong II , liderul suprem al Coreei de Nord. Puternica entitate care exista de zeci de ani, este banuita ca ar scoate fonduri din contrafaceri si contrabanda cu droguri si arme. Banii sunt folositi de Kim, potrivit expertilor, numai ca sa cumpere loialitatea oficialilor de rang inalt si sa pastreze controlul asupra tarii. Se spune despre Camera 39 ca este localizata intr-o cladire a Partidului Muncitorilor din Pyongyang.
Marele Altar Ise
Marele Altar Ise este considerat unul dintre cele mai sacre locuri din Japonia. Dedicat zeitei Soarelui, Amaterasu, este cunoscut inca din anul 4 i.H. Altarul este daramat si reconstruit o data la 20 de ani, ca parte a convingerilor Shinto despre moarte si reinnoire a naturii. Singurele persoane care au acces in templu sunt membrii familiei regale si inaltii preoti.
Mount Weather
La 74 de km distanta de Washington DC, exista o baza militara secreta, localizata in adancurile unui munte, langa o localitate rurala Bluemont, Virginia. Mount Weather este un adevarat oras subteran, adanc sapat in pamant, cu apartamente, strazi, cafenele, spitale, un sistem de purificare a apei, cladiri de birouri, un mic lac cu apa proaspata din izvoarele subterane si chiar o televiziune. Toate controlate de Agentia Federala a Managementului de Urgenta. in cazul unui razboi nuclear, presedintele, cabinetul sau si restul Biroului Executiv s-ar putea muta in Mount Weather.
Menwith Hill
Este un loc cunoscut pentru legaturile cu reteaua de spionaj Echelon. Baza Menwith Hill este situata langa Harrogate in nordul Yorkshire-ului, Anglia. Este cea mai mare statie de monitorizare electronica din lume, care deserveste atat Regatul Unit al Marii Britanii, cat si Statele Unite. Aici este cheia retelei mondiale de supraveghere electronica si spargerea codurilor secrete, adica “hacking”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu